Eintracht Braunschweig - Erzgebirge Aue iddaa Tahmini 23.04.2021

Lig: AL1 Saat: 19:30 Stake: 8
Tipster: Bobic
Tahmin: CS10
Oran: 1.36

Cuma bültenini analiz ederek sizler için kazanması en muhtemel tercih olan günün bankosu için öneriyoruz. Detaylı istatistik sayfalarımız ise maçlar oynanır oynanmaz güncelleniyor. Siz de kendi kuponunuzu oluştururken o bilgileri referans alabilirsiniz.

Ligin bitimine 5 hafta kalan Aue, tehlike hattının 10 puan üzerinde rahat konumda. Kalan haftaları da göz önüne alırsak streslerinin olmadığını söyleyebiliriz. Son maçlarda bu yüzden biraz düşüş gösterdiler. Braunschweig hücum anlamında güvenilir takım olmadığı için sıkıntı yaşıyor. Ayrıca savunmada da sorun yaşadıkları için her maçta bol pozisyon veriyorlar. Fürth karşısında kalelerinde golleri erken gördüler ve reaksiyon gösteremediler. Aue maçında daha dikkatli olmaları gerekiyor. Kazanmaya daha çok ihtiyacı olan ev sahibinin kaybetmeyeceğini düşünüyorum

FORM DURUMU

Braunschweig

Greuther Fürth 3 – 0 Braunschweig
Braunschweig 0 – 0 Paderborn
Osnabrück 0 – 4 Braunschweig

Erzgebirge Aue

Aue 0 – 1 Nürnberg
Aue 1 – 3 St Pauli
Regensburg 1 – 1 Aue

Ligdeki Durumları

20/21 Sezonu Bundesliga 2’de 31. Hafta maçında, 30 puan -22 averaj ile puan tablosunda 15. sırasında bulunan Braunschweig, 37 puan -4 averaj sıralamada 12. olan Erzgebirge Aue’yi konuk ediyor.