Galatasaray – Ankaragücü İddaa Tahmini 4 Ocak 2023 Çarşamba

2023-01-04 20:00 tarihinde oynanacak olan Türkiye Türkiye Süper Ligi Galatasaray İstanbul – MKE Ankaragücü karşılaşması Nef Stadium stadında oynanacak. Hakemliği Zorbay Kucuk tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

MKE Ankaragücü – Galatasaray İstanbul Maçı Önemli İstatistikler

MKE Ankaragücü – Galatasaray İstanbul arasında yapılan son maçta MKE Ankaragücü maç sonunda 2 gol atarken, Galatasaray İstanbul ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2022-12-29 14:00 tarihinde yapılan Galatasaray İstanbul – Sivasspor karşılaşmasında maç (Sivasspor [1 – 2] Galatasaray İstanbul) olarak bitmişti. 2022-12-27 14:00 tarihinde yapılan MKE Ankaragücü – Ümraniyespor karşılaşmasında maç (MKE Ankaragücü [1 – 2] Ümraniyespor) olarak bitmişti.

Türkiye Süper Ligi sıralamasında 33 puan ile 2. sırada yerini alan Galatasaray İstanbul bu sezonda 15 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 27 gol attı ve 12 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 10 maçı kazanırken, 3 maçta berabere kaldı ve 2 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %67. Türkiye Süper Ligi 13. sırada yerini koruyan MKE Ankaragücü bu sezonda ligte oynadığı 15 maçta toplamda 19 gol atarken, 23 gol yedi. 4 maçı kazanırken, 4 maçta berabere kaldı ve 7 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 27.

Galatasaray – MKE Ankaragücü Sakat ve Cezalı Listesi

Galatasaray takımında oynayamayacakların listesi:
Sergio Oliveira: Sarı Kart Cezalısı
Mauro Icardi: Şüpheli
Emre Taşdemir: Arka Adalesinden Sakat
Yunus Akgün: Şüpheli
Mathias Ross: Diz Bağlarında Problem
Sacha Boey: Sarı Kart Cezalısı
Kazımcan Karataş: İç Yan Bağı Yırtık

MKE Ankaragücü takımında oynayamayacakların listesi:
Tolga Ciğerci: Sarı Kart Cezalısı
Gökhan Akkan:

YAZARIMIZIN YORUMU:
Galatasaray, içeride kaza yaşamadan derbiye lider olarak çıkmak istiyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar’da Mertens ve Kerem’in yanı sıra savunmanın sigortası Abdülkerim ceza sınırında. Kart görmeleri halinder derbide oynamayacaklar. Boye ve Oliviera zaten yok. Sol bek Aanholt’a kalmış durumda. Kafalar bu kadar derbideyken fiziksel olarak güçlenen ve puana çok ihtiyacı olan Ankaragücü karşısında temponun düşük kalacağı bir ilk yarı bekliyorum.

İDDAA KODU: 934876
TAHMİN: İlk Yarı Sonucu 0
ORAN: 2.21

Etiketler:
 


Benzer içerikler