Chile vs Paraguay

Chile vs Paraguay – saringan Piala Donya

Chile vs Paraguay – saringan Piala Donya , Chile iku 4 ing meja karo 23 TCTerms. Padha ora ateges manawa kanggo nggayuh Piala Donya nanging lagi ing dalan apik. Key kanggo bebungah wis pagelaran ngarep, ngendi padha direkam limang metu saka pitu menang lan ilang mung sapisan. uga, padha roto apik ing iki year`s Piala Konfederasi, Duwe dumugi final ngendi padha ilang menyang Jerman. Lagi teka menyang game iki ditemtokake kanggo njupuk telung TCTerms lan njaluk bali menyang Paraguay kanggo asor kang padha inflicted wong taun kepungkur. Padha bakal nyoba kanggo nggawe sing karo tim kuat, wiwit Sanchez siap, minangka kabeh pemain liyane kajaba Edson Puch sing wis tatu.

manawa ramalan bal-balan | tips nang bener | tips bal-balan totoan | ramalan totoan bal-balan free | rintangan dhuwur ramalan bal-balan | ramalan bal-balan tiket

Paraguay sing 8th karo 18 TCTerms. Padha isih duwe kasempatan teori sik njongko Piala Donya nanging ing kasunyatan iku jek banget dipercaya. Sasuwene taun pungkasan, padha direkam mung telung menang sakabèhé, karo kabeh telu mau teka ing pertandhingan competitive. uga, iku menarik kanggo kaku sing padha ngalahake Argentina ing dalan lan uga Chile sak periode sing. Mulane, lagi saged ruining dina kanggo favorit. Adoh saka ngarep padha berjuang, nanging saben-saben padha ngatur supaya sheet resik, padha kiwa karo soko. Paraguay biring duwe akeh jeneng kondhang, karo Lucas Barrios kang star utama sing. matur nuwun sanget, kang kasedhiya kanggo game iki.

Chile bakal lumebu ing game ditemtokake kanggo njaluk telu lan tetep posisi sing, utawa Mungkin malah duweni potensi munggah meja. Paraguay bakal teka kanggo njaluk asil paling padha bisa, nanging hard kanggo ndeleng wong ninggalake karo soko. Hosts dening tim kualitas adoh luwih, lan sanadyan Paraguay pikoleh kemenangan ing pungkasan wektu iki loro ketemu, iku hard kanggo ndeleng Chile slipping munggah kene. pemain sing paling penting siap lan padha bakal nimbang game iki minangka kudu-menang, utamané ngerti lagi duwe trip to Bolivia limang dina mengko kang tansah panggonan angel kanggo menang. Chile favorit cetha lan menang sing ngirim ora teka menyang mangu, lan awit aku weruh menang sing dadi siji nyaman aku gawe karo -1 cacat asian.

Mangga tindakake lan kaya kita:
Related Posts
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress