Basel vs Luzern

Swiss Super League – Basel vs Luzern – ramalan bal-balan

Swiss Super League – Basel vs Luzern , bal-balan ramalan-Basel, juara saka Swiss Super League pungkasan 8 taun, sing sambutan Luzern kanggo nandhingi iki. Padha miwiti kampanye karo 2-0 mundhut vs Young Boys, senadyan sing kudu kaget akeh ora tenan kaget kula ing kabeh, njupuk ing atine Young Boys mangsa wis gedhe. Oalah, dina iki sawijining wektu kanggo Champions kanggo njupuk menang sing pisanan ing ngarepe pembuangan dhewe. Padha wis wis mangsa apik karo kamenangan vs tim Athletic Club & singing CP.

manawa ramalan bal-balan | tips nang bener | tips bal-balan totoan | ramalan totoan bal-balan free | rintangan dhuwur ramalan bal-balan | ramalan bal-balan tiket

Luzern miwiti karo menang 1-0 ing ngarep vs Lugano sawise goal pungkasan dening Juric. Padha wis sawetara alangan ing wis mangsa sanadyan, karo 0 kamenangan ing ujicoba lan rusak vs Osijek ing kualifikasi Liga Eropah. Tim rampung 5th pungkasan mangsa, karo rekaman 14-8-14.

* Basel wis menangaké pungkasan 4 cocog vs Luzern. match iki rampung 3-1 mangsa pungkasan.

* Basel wis menang 12 saka pungkasan 14 cocog vs Luzern. ing 10 sing, basel ngetung 3 utawa gol luwih.

Basel rampung pungkasan mangsa karo rekaman ngarep saka 13-5-0 lan cacahing gol 50-17. Padha bisa dianggep minangka favorit ageng kene. Pemimpin gelar, Boys Young, menang match sing ana supaya menang punika penting kanggo Basel manawa. Sampeyan ngirim dadi prabédan kelas antarane loro iki, supaya aku kemungkinan sing amba kanggo menang karo paling 2 gol kanggo Basel.Play aman lan ora Gamble bakal smarck.Bettips4all bakal kurban sing paling apik saka it.Stay tune.

Mangga tindakake lan kaya kita:
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress