Montenegro vs Romania

Montenegro vs Romania – saringan Piala Donya

Montenegro vs Romania – saringan Piala Donya, Montenegro sing 2 ing Grup E karo 13 TCTerms. Padha duwe jumlah sing padha TCTerms Denmark nanging mburine konco Poland dening telu. Sawise ngrekam kamenangan mestekake ing Kazakhstan telung dina, padha bakal kebak kapercayan teka menyang game iki. sing ngarep-arep saka sik njongko titik kaloro banget akeh urip lan padha ana ing posisi apik ing wayahe apa iku klompok banget malah. They`ve wis ayu ngalangi ing ngarep siklus iki, wonten Kazakhstan lan Armenia, nalika rusak TCTerms mung kanggo Poland. Kanggo game iki Tumbakovic bakal regu kang kebak ing pembuangan.

manawa ramalan bal-balan | tips nang bener | tips bal-balan totoan | ramalan totoan bal-balan free | rintangan dhuwur ramalan bal-balan | ramalan bal-balan tiket

Romania sing 4 karo 9 TCTerms, Duwe direkam mung loro menang karo loro kang nglawan Timnas Armenia. Pungkasan, kang teka telung dina, ana siji cantik sungsate, wiwit padha ngatur kanggo break Armenians mung ing menit 91st. Padha kantun paukuman ing menit 55th, nanging kinerja isih ono cedhak dikarepake lan cara miskin nggawa patang-game winless roto pungkasan. Banjur padha sungsate ing kabeh game sing aside saka 5:0 wonten ing Armenia lan iku sakbenere tanpa kemungkinan nyata saka sik njongko panggonan. kaya Montenegro, Romania uga kudu karo regu lengkap kene.

Montenegro nuduhake pagelaran cantik apik sak Kualifikasi iki, karo mung asor marang Armenia ngadeg metu minangka tuladha negatif. Romania ing tangan liyane, gela karo pendekatan lan asil sing nggambarake sing. Montenegro duwe kasempatan nyata nggayuh titik liya ing grup, utamané ngerti lagi bakal dadi tuan rumah Denmark ing Oktober sawise ngalahna wong ing pasrawungan sing pungkasan. Mulane, padha bakal nggoleki telu kene, lan bakal padha pracaya bisa njaluk wong sawise gambar apik ing Kazakhstan. Ngelingi Montenegro sing muter ing ngarep, lan sakabèhé kesengsem sing luwih, Aku nimbang dadi favorit kene. Lan nalika Romania bisa tlatah metu stalemate a, Aku `t ndeleng wong njupuk kabeh telu. Mulane, backing sarwa dumadi karo 0 cacat asian misale jek kaya cara nengen kanggo.

Good luck!

Mangga tindakake lan kaya kita:
Related Posts
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress