Republik Irlandia vs Serbia

Republik Irlandia vs Serbia – saringan tuwung donya

Republik Irlandia vs Serbia – saringan tuwung donya, Ireland lan Serbia ing babak kaping 8 Group D. Saiki loro-lorone diselehake pisanan. Serbia loro nilai cetha ing ndhuwur kasebut sawise ngalahna dina liyane ing ngarep banget Moldova 3:0 nalika Ireland njupuk mung titik ing dalan ing Georgia, 1:1.

Temenan kanggo kamenangan Ireland bisa kene utomo ageng. Serbia bakal tetep posisi anjog malah karo babak nalika Ireland yen gagal kanggo menang bisa ilang malah panggonan utawa ing paling bisa disambungake karo Wales sawise babak iki. Yaiku Wales muter ing dalan nanging marang banget Moldova ngendi telu sing samesthine. Ora diajak sing ing Oktober bakal tindakake cocog Wales vs Irlandia. dadi, makane Ireland mbokmenawa bakal luwih fokus ing nyerang. Nanging ing tim Serbia kaucapake carane lagi arep kene kanggo kabeh telu lan kanthi mangkono ing sawetara tangan kanggo ngamanake Panggonan pisanan lan Visa langsung kanggo Piala Donya.

Republik Irlandia vs Serbia – saringan tuwung donya,isih, kabeh iki Dhiskusi biasanipun Dhiskusi (saka loro-lorone) nanging nalika kuwi wiwitan game penting, ing kasunyatan kita biasane ora gelem weruh apa-apa sing. Maksudku, nalika loro tim sing ”arep kanggo menang” sing biasane ternyata dadi pendekatan ngati-ati banget saka loro-lorone, meh ora ajeg ing kabeh, paling ing sawetara tahapan. Banjur 0:0 ing setengah biasané dumadi. Cukup katon ing game wingi iku antarane Montenegro lan Romania endi sarwa dumadi needed kamenangan bgt, Romania malah karo menang bakal duwe kasempatan teori, tanpa menang malah ora teori, supaya iki samesthine bakal padha hard kanggo kabeh telu. Nanging ing kasunyatan iku match cantik boring ngendi tim ora iki ora nguber kanggo akeh kanggo menang lan meh rampung 0:0.

manawa ramalan bal-balan | tips nang bener | tips bal-balan totoan | ramalan totoan bal-balan free | rintangan dhuwur ramalan bal-balan | ramalan bal-balan tiket

Ing game Teknologi kawitan antarane Serbia lan Irlandia diputer ing Beograd rampung karo 2:2 tarik. Temtunipun ora ngetik saka game aku nyana kanggo ndeleng saiki. Nalika Serbia muter ing ngarep, sing biasane pendekatan banget nyerang saka sisih. Plus, banjur bali padha tanpa kiper pisanan Stojkovic lan enom Rajkovic ana ing goal. Rajkovic banget bakat nanging sajujure, panjenengané duwé tanggung jawab kanggo loro gol Serbia wis ngakoni maneh banjur. Saiki karo Stojkovic, nimbali Serbia bakal katon cara kuwat. wong disimpen tim Serbia iki dadi kakehan.

Kabeh ing kabeh, IMO Ireland meh ora bisa kanggo Skor, Serbia mbokmenawa ora banget offensively tujuan, mbokmenawa loro tim ora banget offensively tujuan ing pisanan 45 menit.

First setengah babak IMO iku nang gedhe kene.

Mangga tindakake lan kaya kita:
Related Posts
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress