Sepsi vs ЦФР Клуж

Романија – ЦФР Клуж vs Sepsi

Романија – Sepsi vs ЦФР Клуж, Никој не е surprized дека ЦФР Клуж е на прво место по 5 круг во романската прва лига. Тие потпишаа со Дан Петреску како тренер и сите во прес вели дека тој ги има сите услови да се земе титулата.

сигурни фудбалски предвидувања | точни совети залог | совети фудбалски обложување | слободен фудбал предвидувања обложување | високи коефициенти фудбалски предвидувања | билет фудбалски предвидувања

ЦФР Клуж направи многу добри трансфери оваа година и тие играат многу добро по кратко време заедно. Синоќа тие само победи со Динамо Букурешт(1-0) и како фан на Динамо можам да кажам дека ЦФР Клуж беше подобар тим на теренот, тие deffend многу добро, многу опасно кога напад, тие имаат искусни middfielders и тешко да се доминира во првата лига. Ова не е нешто што може да се каже во врска со новиот промовирани тим Sepsi.. тие didn`t направите било какви инвестиции и тренерот не е драго за неговиот тим. Многу проблеми за Sepsi оваа година и тие ќе треба да се борат тешко да се остане во првата лига оваа година.

Значи за понеделник во Sepsi – ЦФР Клуж I don `t видите какви било проблеми за гостите да се победи, дури и од 2-3 гола разлика. Моето предвидување е 2-0 / 3-0. I `ll се игра оваа игра 2 едноставен и Don `t ризик ништо. Добри тимови не се горе мотивирани со слаби тимови, Тоа е зошто јас Don `t игра -1 хендикеп.

Со среќа!

фудбалски предвидувања | совети залог | совети Фудбал обложување | слободен влоговите | Специјални фудбалски залог предвидувања

ЦФР Клуж направи многу добри трансфери оваа година и тие играат многу добро по кратко време заедно. Синоќа тие само победи со Динамо Букурешт(1-0) и како фан на Динамо можам да кажам дека ЦФР Клуж беше подобар тим на теренот, тие deffend многу добро, многу опасно кога напад, тие имаат искусни middfielders и тешко да се доминира во првата лига. Ова не е нешто што може да се каже во врска со новиот промовирани тим Sepsi.. тие didn`t направите било какви инвестиции и тренерот не е драго за неговиот тим. Многу проблеми за Sepsi оваа година и тие ќе треба да се борат тешко да се остане во првата лига оваа година.

Значи за понеделник во Sepsi – ЦФР Клуж I don `t видите какви било проблеми за гостите да се победи, дури и од 2-3 гола разлика. Моето предвидување е 2-0 / 3-0. I `ll се игра оваа игра 2 едноставен и Don `t ризик ништо. Добри тимови не се горе мотивирани со слаби тимови, Тоа е зошто јас Don `t игра -1 хендикеп.

Ве молиме да се следат и ни се допаѓа:
превод
 Измени Превод
од Transposh - translation plugin for wordpress