45.0090.00

ndeshje të vetme

Ndeshjet e ndryshme të vetme ofrojnë ndiqni me shanset filluar nga 1.5 deri në 3.8

Qartë
SKU: N / A kategori:

Përshkrim

Parashikimet Football Single Match

Parashikimet Football Single Match ,në statistikat, Parashikimi është një pjesë e konkluzion statistikor. Ne ju ofrojmë parashikimet sigurt futbollit me mosmarrëveshje deri në 3.00 me shkallë të lartë të efikasitetit. Qasja e veçantë për konkluzion i tillë është i njohur si konkluzion parashikuese, por parashikimi mund të ndërmerret brenda ndonjë nga disa qasjeve në konkluzion statistikor. Me të vërtetë, një përshkrim i mundshëm i statistikave është se ajo siguron një mjet për transferimin e njohurive në lidhje me një mostër të popullatës për të gjithë popullsinë, dhe të popullsive të tjera të ngjashme, e cila nuk është domosdoshmërisht i njëjtë me parashikimin mbi time.Our Këshilla saktë bast Ekipi i ekspertëve është ndër tipsters më të mirë në treg. Kur informacioni është transferuar nëpër kohë, shpesh në pika të veçanta në kohë, proçesi është i njohur si parashikimin.Parashikimi zakonisht kërkon metoda seri kohore, ndërsa parashikimi është kryer shpesh në të dhënat ndër-sektorial.

teknikat statistikore të përdorura për parashikimin përfshijnë analizën e regresionit dhe nën-kategoritë e saj të ndryshme të tilla si regresionit linear, modele lineare përgjithësuara (regresionit logjistik, Poisson regres, ndershmërinë regres), etj. Në rast të parashikimit, auto regresive lëvizur modele mesatare dhe modelet e regresionit vektoriale auto mund të shfrytëzohen. Kur këto dhe / ose të lidhura, set përgjithësuar i regresionit ose të mësuarit e makinës metodat janë vendosur në përdorim komercial, fusha është i njohur si analytics parashikuese.

Në shumë aplikacione, të tilla si analiza seri kohore, është e mundur të vlerësohet modelet që gjenerojnë vërejtjet. Nëse modelet mund të shprehet si funksionet e transferimit ose në termat e parametrave shtet-hapësirë ​​pas zbutur, filtruar dhe vlerësimet e të dhënave të parashikuara mund të llogaritet.Nëse modelet themelore gjeneruese janë lineare atëherë një minimum-grindje Kalman filter dhe një minimum-mospërputhja e duhur, mund të përdoret për të shërohen të dhënave me interes nga matjet e zhurmshme. Këto teknika mbështeten në përcaktuese një-hap-përpara (të cilat minimizojnë variancën e gabimit parashikim). Kur Modelet gjeneruese janë jolineare linearizations pastaj hap pas hapi mund të zbatohet brenda Extended Kalman Filter dhe recursions duhur,. megjithatë, në rastet jolineare, optimale minimum-grindjet garanci e performancës nuk vlejnë më.

Ju lutem ndiqni dhe na pëlqen:

Informacion shtese

Mosmarrëveshje

1.5+, 1.9+, 2.2+, 3+