Chili vs Paraguay

Chili vs Paraguay – kualifikasi Piala Dunya

Chili vs Paraguay – kualifikasi Piala Dunya , Chili aya 4 dina méja kalayan 23 titik. Aranjeunna ku euweuh hartina pastikeun ngahontal Piala Dunya tapi aranjeunna dina jalur alus. Konci pikeun succes maranéhna geus pintonan imah maranéhanana, dimana aranjeunna dirékam lima kaluar tujuh ngéléhkeun maranéhanana jeung leungit ngan sakali. oge, aranjeunna kungsi amprok alus dina ieu year`s Piala Confederations, sanggeus ngahontal final dimana maranéhna leungit ka Jerman. Éta nu datang kana kaulinan ieu ditangtukeun nyandak tilu titik sarta meunang deui Paraguay pikeun eleh mana maranéhna inflicted aranjeunna sataun katukang. Aranjeunna baris coba mun ngalakukeun nu ku tim neneng maranéhna, saprak Sanchez geus siap, sakumaha anu kabeh pamaén séjén iwal Edson Puch anu luka.

yakin prediksi soccer | tips alungan bener | tips bal tohan | prediksi tohan bal bébas | odds tinggi prediksi soccer | prediksi bal tikét

Paraguay nu 8 kalawan 18 titik. Aranjeunna masih gaduh Chances teoritis ngeunaan ngahontal Piala Dunya tapi kanyataanana sigana pisan saperti teu mirip. Ngaliwatan kursus taun ka tukang, aranjeunna dirékam ukur tilu ngéléhkeun sakabéh, sareng sadaya tilu di antarana datang dina patandingan kalapa. oge, éta metot pikeun stress nu aranjeunna ngéléhkeun Argéntina dina jalan jeung ogé Chili mangsa nu. kituna, aranjeunna sanggup ruining poé keur paporit. Jauh ti imah maranéhna geus Cut Nyak Dien, tapi unggal waktos aranjeunna junun nyimpen hiji lambar bersih, aranjeunna ditinggalkeun ku hal. Paraguay don`t boga loba ngaran well-dipikawanoh, kalawan Lucas Barrios keur béntang utama maranéhanana. Thankfully, anjeunna geus sadia pikeun kaulinan ieu.

Chili bakal asupkeun kaulinan ditangtukeun pikeun meunang tilu titik sarta tetep posisi maranéhna, atawa meureun malah berpotensi naek nepi tabél. Paraguay bakal datangna pikeun meunangkeun hasil pangalusna aranjeunna tiasa, tapi geus teuas ningali aranjeunna ninggalkeun kalawan hal. Sarwa aya ku tim kualitas jauh leuwih, sarta sanajan Paraguay nyandak meunangna panungtungan waktu dua ieu patepung, éta teuas ningali Chili slipping nepi dieu. pamaén maranéhanana pangpentingna anu siap tur maranéhna bakal mertimbangkeun kaulinan ieu salaku kudu-win, utamana nyaho aranjeunna boga lalampahan ka Bolivia lima poé engké nu sok tempat tricky meunang. Chili anu paporit jelas tur win maranéhna teu kudu datang ka mamang, sarta saprak kuring ningali win maranéhna keur hiji nyaman mah bakal balik sareng -1 handicap Asian.

Mangga turutan tur resep kami:
Posts patali
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
ku Transposh - translation plugin for wordpress