PSV Eindhoven vs

PSV Eindhoven vs – Holland Jupiler Liga

PSV Eindhoven vs – Holland Jupiler Liga, fixture metot séjén ti Holland Juplier League.One sahiji calon promotion Eindhoven jeung pakuat Jong of PSV anu bisa ngeureunkeun dulur di league.As loba tim tuh, Eindhoven dijieun hambalan lepat di awal usum sakumaha well.They junun tarik Telstar 2-2.The game éta bener metot sakumaha Eindhoven diusahakeun dua kali nyieun comeback a sanggeus kaleungitan 0-1 jeung 1-2 tapi pertahanan maranéhanana teuing shaky.Against Emmen on jauh aranjeunna deui narima gol sanggeus nyokot lead.Being nu untung dina dua rounds panungtungan maranéhna henteu ngabantu aranjeunna dina kaulinan katilu sanggeus nyanghareupan tim pangalusna di liga nu – NEC, tapi Eindhoven kokotéténgan bener padet na tuh nu pangalusna aranjeunna tiasa – scoring.NEC henteu mung tim pangalusna di liga nu, tapi tim imah pangalusna kalawan 21 ngéléhkeun lempeng di imah(digabungkeun jeung musim maranéhna saméméhna di liga nu)

yakin prediksi soccer | tips alungan bener | tips bal tohan | prediksi tohan bal bébas | odds tinggi prediksi soccer | prediksi bal tikét

Di sisi anu sanésna, Jong PSV anu sagemblengna ancur ku Jong Ajax.No matéri nu cocok nu dimaénkeun ku bakat saeutik tim ieu, eta masih derby hébat sarta galak sakumaha fans duanana tim sumping ka némbongkeun support.To maranéhna jujur, cocok ieu mindeng boga hiji meunangna béda jeung éta teuas pikeun ngaduga, tapi 0-3 ieu hiji ruksakna serius keur budak ti PSV.Today aranjeunna pasti bakal coba mupus harkat klub sakumaha kuring yakin maranéhna nu sampurna dididik kumaha bergengsi téh ngagem kaos beureum bodas.

Sadayana, duanana tim anu mibanda pertahanan teuing ngaruat di moment.Eindhoven nu néang win kahiji maranéhanana sarta PSV méré pangalusna maranéhna pikeun nungkulan éta badag leungit mun tim rivals.Both maranéhna ofter ngahasilkeun kaulinan tinggi-nyetak jeung ieu téh makéna sampurna pikeun gol kiwari.

Mangga turutan tur resep kami:
Posts patali
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
ku Transposh - translation plugin for wordpress