Basel vs Luzern

Swiss Liga Super – Basel vs Luzern – prediksi bal

Swiss Liga Super – Basel vs Luzern , Bal prediksi-Basel, juara tina Swiss Liga Super panungtungan 8 taun, anu welcoming Luzern for teu cocok ieu. Aranjeunna dimimitian kampanye ku 2-0 leungitna vs Young Boys, sanajan mungkin gaduh reuwas loba teu bener kaget kuring pisan, ngalakukeun dina pikiran Young Boys usum pre hébat. kumaha bae age, dinten waktos na kanggo Champions mun grab win kahiji maranéhanana di hareup fans sorangan. Aranjeunna geus kungsi pra musim alus kalawan victories vs tim saperti athletic Club & Sporting CP.

yakin prediksi soccer | tips alungan bener | tips bal tohan | prediksi tohan bal bébas | odds tinggi prediksi soccer | prediksi bal tikét

Luzern dimimitian kalawan win a 1-0 di imah vs Lugano sanggeus hiji gol telat ku Juric. Aranjeunna geus miboga sababaraha gangguan dina pra musim sanajan, jeung 0 victories di friendlies tur kaleungitan vs Osijek dina kualifikasi Liga Éropa. Tim nu réngsé 5 usum kamari, ku rékaman 14-8-14.

* Basel geus meunang panungtungan 4 cocog vs Luzern. cocok ieu réngsé 3-1 usum kamari.

* Basel geus meunang 12 ti tukang 14 cocog vs Luzern. Di 10 jalma, Basel ngoleksi 3 atanapi gol langkung.

Basel rengse usum kamari ku catetan ngarep 13-5-0 sarta bédana tujuan 50-17. Aranjeunna geus bisa dianggap jadi paporit badag didieu. Pamingpin liga nu, Boys Young, meunang cocok maranéhna Sabtu kitu kira meunang didieu penting pikeun Basel pasti. Ayeuna kudu bédana kelas antara dua ieu, jadi Jigana Chances anu badag pikeun win kalawan sahenteuna 2 gol pikeun Basel.Play aman tur teu Gamble jadi smarck.Bettips4all bakal nawiskeun anjeun anu pangalusna it.Stay Ngepaskeun.

Mangga turutan tur resep kami:
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
ku Transposh - translation plugin for wordpress