Sepsi vs CFR Cluj

Romania – CFR Cluj vs Sepsi

Romania – Sepsi vs CFR Cluj, Taya sahijieun anu surprized yén CFR Cluj nyaeta dina tempat munggaran sanggeus babak 5 di Romania liga munggaran. Aranjeunna ditandatanganan kalawan Dan Petrescu salaku palatih sarta everybody di pencét nyebutkeun yen manehna geus kabeh kaayaanana nyandak kajawaraan.

yakin prediksi soccer | tips alungan bener | tips bal tohan | prediksi tohan bal bébas | odds tinggi prediksi soccer | prediksi bal tikét

CFR Cluj dijieun loba Mindahkeun alus taun ieu sareng aranjeunna maénkeun geulis ogé sanggeus waktu anu singget babarengan. tadi peuting maranéhna ngan dimeunangkeun kalawan Dinamo Bucarest(1-0) jeung salaku kipas Dinamo i tiasa ngabejaan yen CFR Cluj éta tim hadé dina widang, aranjeunna deffend kacida alusna, pisan bahaya lamun serangan, aranjeunna geus ngalaman middfielders na nya teuas meunang didominasi di liga munggaran. Ieu teu hal bisa ngabejaan ngeunaan tim diwanohkeun anyar Sepsi.. aranjeunna didn`t nyieun Investasi sagala na palatih anu henteu bungah ngeunaan timnya. Kavling masalah keur Sepsi taun ieu sareng aranjeunna kudu tarung teuas pikeun tetep di liga mimiti taun.

Ku kituna pikeun Senén di Sepsi – CFR Cluj i don`t ningali masalah naon keur sémah meunang, malah ku 2-3 bédana gol. prediksi abdi 2-0 / 3-0. I`ll maénkeun kaulinan ieu 2 basajan jeung resiko don`t nanaon. tim alus teu allways ngamotivasi jeung tim lemah, thats naha abdi don`t muter -1 handicap.

Sing salamet!

prediksi Football | tips Ujang | tips Football tohan | bets bébas | prediksi alungan soccer husus

CFR Cluj dijieun loba Mindahkeun alus taun ieu sareng aranjeunna maénkeun geulis ogé sanggeus waktu anu singget babarengan. tadi peuting maranéhna ngan dimeunangkeun kalawan Dinamo Bucarest(1-0) jeung salaku kipas Dinamo i tiasa ngabejaan yen CFR Cluj éta tim hadé dina widang, aranjeunna deffend kacida alusna, pisan bahaya lamun serangan, aranjeunna geus ngalaman middfielders na nya teuas meunang didominasi di liga munggaran. Ieu teu hal bisa ngabejaan ngeunaan tim diwanohkeun anyar Sepsi.. aranjeunna didn`t nyieun Investasi sagala na palatih anu henteu bungah ngeunaan timnya. Kavling masalah keur Sepsi taun ieu sareng aranjeunna kudu tarung teuas pikeun tetep di liga mimiti taun.

Ku kituna pikeun Senén di Sepsi – CFR Cluj i don`t ningali masalah naon keur sémah meunang, malah ku 2-3 bédana gol. prediksi abdi 2-0 / 3-0. I`ll maénkeun kaulinan ieu 2 basajan jeung resiko don`t nanaon. tim alus teu allways ngamotivasi jeung tim lemah, thats naha abdi don`t muter -1 handicap.

Mangga turutan tur resep kami:
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
ku Transposh - translation plugin for wordpress