Monténégro vs Romania

Monténégro vs Romania – kualifikasi Piala Dunya

Monténégro vs Romania – kualifikasi Piala Dunya, Monténégro mangrupakeun 2nd di Grup E kalayan 13 titik. Aranjeunna mibanda jumlah sarua titik sakumaha Denmark tapi anu labuh balik Polandia ku tilu titik. Saatos ngarekam meunangna ngayakinkeun di Kazakhstan tilu hrs ago, aranjeunna bakal pinuh kayakinan datang kana kaulinan ieu. amoy maranéhanana ngahontal titik kadua nyaéta pisan hirup jeung maranehna dina posisi geulis alus di momen dina naon grup pisan malah. They`ve geus geulis padet di imah siklus ieu, thrashing Kazakhstan jeung Arménia, bari kaleungitan titik ukur keur Polandia. Kaulinan ieu Tumbakovic kudu pakuat pinuh na di pembuangan.

yakin prediksi soccer | tips alungan bener | tips bal tohan | prediksi tohan bal bébas | odds tinggi prediksi soccer | prediksi bal tikét

Romania mangrupakeun 4 kalayan 9 titik, sanggeus dirékam ukur dua ngéléhkeun kalayan duanana keur ngalawan Arménia. Panungtung, nu sumping tilu hrs ago, éta hiji geulis unconvincing, saprak maranéhna junun megatkeun Armenians ukur dina menit 91st. Maranehna sono a pinalti dina menit 55th, tapi éta pagelaran masih nowhere deukeut dipikahoyong tur cara goréng pikeun mawa opat-game winless ngaji ka tungtung. Aranjeunna kokotéténgan unconvincing di sakabéh kaulinan maranéhanana kumisan ti 5:0 thrashing Arménia sarta aranjeunna ampir tanpa Chances nyata ngahontal tempat kadua. kawas Monténégro, Romania ogé kedah mibanda pakuat pinuh dieu.

Monténégro némbongkeun pintonan geulis alus salila Qualifiers ieu, kalayan ukur eleh ngalawan Arménia ngadeg kaluar salaku conto négatip. Romania di sisi séjén, dissapointed kalawan pendekatan maranéhanana sarta hasil maranéhna ngeunteung yen. Monténégro gaduh Chances realistis of securing titik kadua di grup, utamana nyaho aranjeunna bakal boga imah Denmark dina Oktober sanggeus ngéléhkeun éta dina patepungan panungtungan maranéhna. kituna, aranjeunna bakal neangan tilu titik dieu, sarta bakal yakin maranéhna bisa meunang éta sanggeus acara alus di Kazakhstan. Tempo Monténégro nu maén di imah, jeung sakabéh gambaran maranéhna leuwih hadé, Kuring nganggap aranjeunna janten paporit di dieu. Sarta bari Romania bisa grind kaluar stalemate a, Kuring can`t tingali éta nyokot sakabeh tilu titik. kituna, Nyieun sarwa kalawan 0 handicap Asian sigana kawas jalan katuhu pikeun pindah.

Sing salamet!

Mangga turutan tur resep kami:
Posts patali
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
ku Transposh - translation plugin for wordpress