Républik Irlandia vs Sérbia

Républik Irlandia vs Sérbia – kualifikasi Piala Dunya

Républik Irlandia vs Sérbia – kualifikasi Piala Dunya, Irlandia jeung Sérbia di babak 8 of Grup D. Ayeuna dua sisi disimpen heula. Sérbia mangrupakeun dua titik jelas dina luhureun éta sanggeus ngéléhkeun dinten lianna di imah lemah Moldova 3:0 bari Irlandia nyandak ngan titik di jalan di Géorgia, 1:1.

Jelas keur meunangna Irlandia mungkin didieu nyaeta imperatif badag. Sérbia bakal tetep posisi ngarah sanajan kalawan draw bari Irlandia lamun kalah ka meunang bisa leungit sanajan tempat kadua atawa sahanteuna bisa dihijikeun jeung Wales sanggeus babak ieu. Nyaéta Wales maén di jalan tapi ngalawan lemah Moldova mana tilu titik diharepkeun. Teu ngobrol anu dina Oktober bakal nuturkeun cocog Wales vs Irlandia. janten, éta naha Irlandia meureun bakal leuwih fokus kana narajang. Tapi tim Serbia dulur nyebutkeun kumaha aranjeunna bade didieu pikeun sakabéh tilu titik sahingga sababaraha leungeun pikeun ngamankeun tempat mimiti jeung Visa langsung pikeun Piala Dunya.

Républik Irlandia vs Sérbia – kualifikasi Piala Dunya,masih, kabéh ieu téh ngobrol biasa ngobrol ngobrol (ti dua sisi) Tapi lamun misalna mimiti game penting, kanyataanana urang biasana wont ningali nanaon anu. Maksad abdi, lamun duanana tim anu ”bade pikeun win a” nu bakal biasana ngahurungkeun kaluar janten pendekatan pisan cautious ti dua sisi, ampir euweuh aksi pisan, sahenteuna dina sababaraha tahap mimiti. Teras salajengna 0:0 di satengah biasana lumangsung. Ngan kasampak dina buruan kamari antara Monténégro jeung Romania di mana sarwa diperlukeun meunangna pisan, Romania malah kalawan win bakal gaduh Chances teoritis, tanpa win malah teu teoritis, kitu deui ieu diperkirakeun maranéhna bakal balik teuas pikeun sakabéh tilu titik. Tapi kanyataanana ieu cocok geulis boring mana tim ngayakeun teu chasing mun loba pikeun win a sarta ampir nepi ka rengse 0:0.

yakin prediksi soccer | tips alungan bener | tips bal tohan | prediksi tohan bal bébas | odds tinggi prediksi soccer | prediksi bal tikét

Kaulinan silih munggaran antara Sérbia jeung Irlandia dimaénkeun di Belgrade réngsé kalawan 2:2 ngagambar. Pasti teu ngetik game I nyangka ningali kiwari. Nalika Sérbia maén di imah, nu biasana pendekatan pisan karasa tina samping maranéhna. tambah, deui lajeng maranéhanana éta tanpa kiper heula Stojkovic jeung ngora Rajkovic éta dina gawang. Rajkovic pisan Sarbini tapi jujur, anjeunna jawab duanana gol Sérbia geus conceded deui lajeng. Kiwari kalayan Stojkovic, pertahanan Serbia bakal béda cara kuat. guy disimpen tim Serbia Ieu kitu sababaraha kali.

Sadayana, IMO Irlandia boro bakal tiasa skor, Sérbia meureun moal teuing offensively berorientasi, meureun duanana tim moal teuing offensively berorientasi dina munggaran 45 menit.

Kahiji satengah draw IMO téh bet hébat dieu.

Mangga turutan tur resep kami:
Posts patali
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
ku Transposh - translation plugin for wordpress